Bloemen bezorgen voor bedrijven.

Bloemen bezorgen op rekening voor bedrijven.

Waarom zou u als bedrijf kiezen voor Flowerservice.nl?

Omdat wij zelf bloemen bezorgen in Nederland. Wij maken het als online bloemist gemakkelijk voor u!

 • U zoekt een betrouwbare partner voor al uw bloemengroeten?
 • Voor verjaardagen van uw personeel, geboortes, trouwe klanten, openingen, bedankjes, jubileum etc…
 • Eenvoudig al uw opdrachten plaatsen op het internet, faxformulier of e-mail.
 • Bovendien ontvangt 1 maal per maand een overzichtelijke verzamelfactuur. Ideaal als uw bedrijf alles gecentraliseerd wilt bestellen en betalen.
 • Heeft uw bedrijf meerdere filialen neem contact met ons op voor de vele voordelen en kortingen die wij bieden!
 • Kwaliteit en een snelle service in binnen en buitenland.
 • Eigen bezorging van bloemen, boeketten, bloemstukken kraamcadeaus in heel Nederland.
 • Lid van de Nederlandse Thuiswinkelorganisatie en Fleurop interflora Nederland.

Overtuigd? U kunt meteen een bestelling plaatsen in onze winkel. Met of zonder een account aan te maken.

 Door Flowerservice.nl boeketten te laten bezorgen is een geweldige manier om uw klanten of medewerkers te verrassen en te laten weten dat u aan hen denkt. Hier zijn enkele manieren waarop u boeketten kunt bezorgen voor uw bedrijf:

 • Klanten bedankjes: Verras uw klanten met een prachtig boeket als dank voor hun zaken. Dit laat zien dat u waardering heeft voor hun loyaliteit en kan helpen bij het opbouwen van een positieve relatie.
 • Medewerkers bedankjes: Laat uw medewerkers weten dat u hun harde werk waardeert door hen een boeket te bezorgen. Dit kan een geweldige manier zijn om hun moraliteit te verhogen en hun motivatie te verbeteren.
 • Promotionele uitnodigingen: Verzend een boeket met een uitnodiging voor een aankomende gebeurtenis of promotie. Dit kan een geweldige manier zijn om de opkomst te verhogen en een geweldige eerste indruk te maken.
 • Zakelijke geschenken: Verras zakelijke partners of relaties met een boeket. Dit kan helpen om uw zakelijke relaties te versterken en een professionele indruk achter te laten.

Wij van Flowerservice.nl kunnen boeketten op maat maken voor uw bedrijf, afhankelijk van uw budget en specifieke wensen. U kunt bijvoorbeeld kiezen voor bloemen in uw bedrijfskleuren of een specifieke bloem die symbolisch is voor uw bedrijf.

Het is ook handig om te weten dat Flowerservice.nl bloemen bezorging aanbiedt, zodat u zich geen zorgen hoeft te maken over de levering van boeketten. 

U kunt natuurlijk ook hier het Excel formulier voor bedrijven downloaden. Dit bestelformulier stuurt u via de mail naar ons op.

Grote aantallen boeketten bezorgen bij uw werknemers, klanten, zakenrelaties? Ook dat kan. vul nu een bestelformulier in.

Heeft u bedrijf een direct marketing actie en wilt u origineel overkomen? Kies dan om bloemen te bezorgen. Een groot verrassingseffect waarmee u zeker zult scoren!

Uw online bloemist Flowerservice.nl kan u hierbij uitstekend adviseren en van dienst zijn.

Als het nu gaat om 1 of 1000 boeketten bloemen?
Met uw eigen kaart, brief of promotiemateriaal?
Boeketten bloemen in uw huiskleur?

Geen probleem….

Wij bespreken graag de direct marketing mogelijkheden met u door.

Heeft u een speciale wens of wilt u een creatieve (marketing) actie met bloemen voor uw klanten of personeel? Ook dit verzorgen wij graag voor u.

Neem gerust contact met ons op voor een vrijblijvende offerte of advies (0492-329207 of mail naar: info@flowerservice.nl

Kortom, Flowerservice.nl is de online bloemenpartner voor het verzenden van al uw bloemenwensen.

Grote aantallen bloemenbonnen bestellen als bedrijf? Neem contact op met uw online Fleurop bloemist en ontvang direct 5% korting op de bloemenbon !!!

Enkele voorbeelden van onze bedrijfsklanten die onze bloemenservice gebruiken:

– Een grote winkelketen stuurt aan iedere medewerker een boeket bij jubilea, geboorte en verjaardag.
– Een ICT bedrijf stuurde 386 boeketten compleet met mailing naar al hun klanten.
– Een grote oliemaatschappij heeft bij een oplevering alle medewerkers een boeket met vaas gestuurd. Dit waren maar liefst 2200 boeketten.
– Een detacheringsbureau had een leuke direct marketing actie waarbij ze zelf een originele vaas (met logo) leverden aan ons. Wij hebben hier een mooi boeket voor gemaakt en verzonden aan 43 adressen in Nederland.
– Een gezondheidsinstelling verstuurde voor het begin van de lente een glazen vaas met narcissen naar alle 125 medewerkers.

Enkele goede marketingacties met bloemen:

– In samenwerking met Radio 8 FM, Brabants beste muziekmix , organiseerde Flowerservice.nl een Secretaresse dag actie. Bedrijven hadden de mogelijkheid een secretaresse dag boeket te winnen. Flowerservice.nl sponsorde maar liefst 50 boeketten!!

– OTTO.nl had een leuke actie: OTTO Zomerzin. Klanten van OTTO.nl kregen een cadeaubon van Flowerservice.nl ter waarde van 5,00 euro!!

– Een bedrijf wilde een actie met kortingsbonnen. Deze kortingsbonnen van 30,00 euro werden ingewisseld in onze online bloemenwinkel. Hierdoor kreeg het bedrijf een zeer grote enthousiaste respons van hun klanten.

Kortom bloemen bestelt u bij uw online bloemist Flowerservice.nl en wij bezorgen zelf in heel Nederland.