Koop en bestel een bloemenabonnement bloemen

 

Bloemenabonnement laten bezorgen door Flowerservice.nl

 

Het geven van bloemen als cadeau is een tijdloze traditie die nooit uit de mode raakt. Of het nu voor een verjaardag, huwelijk, Valentijnsdag of gewoon als gebaar van waardering is, bloemen zijn altijd een geweldige keuze. Maar wat als je op zoek bent naar een meer langdurig cadeau-idee voor iemand die van bloemen houdt? Dan is een bloemenabonnement misschien wel de perfecte optie.

Een bloemenabonnement houdt in dat je iemand maandelijks, wekelijks of zelfs dagelijks een vers boeket bloemen stuurt gedurende een bepaalde periode. Het is een geweldig cadeau-idee voor iemand die geen genoeg kan krijgen van bloemen en graag wat extra kleur en leven in huis heeft.

Er zijn verschillende soorten bloemenabonnementen beschikbaar, afhankelijk van de behoeften en voorkeuren van de ontvanger. Sommige bloemenabonnementen bieden een breed scala aan bloemen, terwijl andere zich richten op een specifiek soort bloem of seizoensgebonden arrangementen. Er zijn zelfs bloemenabonnementen die zijn samengesteld op basis van de stijl en smaak van de ontvanger, zodat elk boeket uniek en persoonlijk is.

Een van de grootste voordelen van het geven van een bloemenabonnement als cadeau is dat het een langdurig cadeau is. In tegenstelling tot een eenmalig boeket bloemen dat na een paar dagen verwelkt, kan de ontvanger maandenlang genieten van een constante stroom van verse bloemen. Het is ook een geweldige manier om iemand te laten weten dat je aan hem of haar denkt gedurende een langere periode, en niet alleen op speciale gelegenheden.

Een ander voordeel van het geven van een bloemenabonnement is dat het een gemakkelijke en stressvrije optie is. In plaats van je zorgen te maken over het kiezen en verzenden van bloemen voor elke gelegenheid, regelt het bloemenabonnementbedrijf alles voor jou. Je hoeft alleen maar het abonnement af te sluiten en het bedrijf zorgt voor de rest. Dit maakt het een geweldig cadeau-idee voor mensen die het druk hebben en weinig tijd hebben om cadeaus te organiseren.

Als je een bloemenabonnement cadeau wilt geven, is het belangrijk om te kiezen voor een betrouwbare en gerenommeerde aanbieder. Zoek naar bedrijven die verse bloemen van hoge kwaliteit leveren en een goede reputatie hebben opgebouwd. Het is ook een goed idee om te controleren of het bedrijf flexibel genoeg is om het abonnement aan te passen aan de behoeften van de ontvanger, zoals het wijzigen van de bezorgfrequentie of het pauzeren van het abonnement tijdens vakanties.

Tot slot, vergeet niet om een persoonlijk bericht toe te voegen bij het cadeau. Een bloemenabonnement is een geweldige manier om iemand te laten weten dat je om hem of haar geeft, en een persoonlijke noot maakt.

U heeft de keuze uit de volgende bloemenabonnementen:

Of u kiest een luxe bloemenabonnement van 3 maanden, 6 maanden of 12 maanden. Dit zijn luxe en grotere boeketten. Ook dit luxe bloemenabonnement kunt u iedere maand of iedere 2 weken laten bezorgen.

Kortom bekijk de vele mogelijkheden die wij bieden om een bloemenabonnement te laten bezorgen.

Wij rekenen voor de eerste keer 7,95 euro bezorgkosten. De eerste keer bezorgkosten worden bij het afrekenen berekend. 

Daarna slechts 4,50 euro per bezorging. Deze bezorgkosten zijn al verrekend in de totaalprijs van het bloemenabonnement.

 

Hoe werkt een bloemenabonnement:

U kiest bij Flowerservice.nl het bloemenabonnement dat u bezorgd wilt hebben. Bijvoorbeeld 3 maanden. Kies een bezorgdatum voor de eerste levering van het boeket.

Het volgende boeket wordt dan omstreeks dezelfde datum de volgende maand bezorgd en het laatste boeket de maand daarop. Mocht de volgende bezorgdatum van het bloemenabonnement in het weekend, feestdag of op een maandag vallen dan schuiven wij de bezorging een dag op.

 

Selecteert u een bezorgtijd dan wordt het eerste boeket tussen deze tijd bezorgt. De volgende boeketten worden gedurende gehele dag 08.00 – 18.00 uur bezorgt.

 

Bestelt u een boeket voor iedere 2 weken dan wordt het eerste boeket bezorgd op de door u aangegeven bezorgdatum, is dit bijvoorbeeld een vrijdag, dan wordt het volgende boeket  2 weken later ook weer op vrijdag geleverd enzovoort.

Ook houden wij bij welke kleur boeket er geleverd is zodat de ontvanger steeds een ander boeket geleverd krijgt.

Mocht u op de hoogte zijn van de smaak van de ontvanger dan kunt u eventueel bij de extra opmerkingen aangeven dat hij/zij bijvoorbeeld een bepaald bloem of kleur niet mooi vindt. Wij houden hier dan rekening mee.

Zijn de ontvangers met vakantie dan worden wij hier graag van op de hoogte gebracht zodat wij het boeket op een andere datum kunnen bezorgen.

Bloemenabonnement bestellen, kopen en laten bezorgen: Flowerservice.nl uw online bloemist zorgt ervoor!!