Koop en bestel een bloemenabonnement bloemen

 

Bloemenabonnement laten bezorgen door Flowerservice.nl

 

Verjaardag? Weet u niet wat u dit jaar als cadeau gaat geven?…….geef een bloemenabonnement

In onze online bloemenwinkel heeft u de mogelijkheid om een bloemenabonnement te bestellen en te laten bezorgen. U kunt kiezen uit verschillende bloemenabonnementen en opties. De bloemenabonnementen zijn mooie boeketten en kunt u laten bezorgen op een door u uitgekozen bezorgadres. Wij zorgen ervoor dat er steeds een ander boeket bij de ontvanger bezorgd wordt.

U kiest dus een bloemenabonnement uit en wij bezorgen een mooi boeket iedere maand of iedere 2 weken bij de ontvanger thuis of op het werk.

U heeft de keuze uit de volgende bloemenabonnementen:

Of u kiest een luxe bloemenabonnement van 3 maanden, 6 maanden of 12 maanden. Dit zijn luxe en grotere boeketten. Ook dit luxe bloemenabonnement kunt u iedere maand of iedere 2 weken laten bezorgen.

Kortom bekijk de vele mogelijkheden die wij bieden om een bloemenabonnement te laten bezorgen.

Wij rekenen voor de eerste keer 7,95 euro bezorgkosten. De eerste keer bezorgkosten worden bij het afrekenen berekend. 

Daarna slechts 4,50 euro per bezorging. Deze bezorgkosten zijn al verrekend in de totaalprijs van het bloemenabonnement.

 

Hoe werkt een bloemenabonnement:

U kiest bij Flowerservice.nl het bloemenabonnement dat u bezorgd wilt hebben. Bijvoorbeeld 3 maanden. Kies een bezorgdatum voor de eerste levering van het boeket.

Het volgende boeket wordt dan omstreeks dezelfde datum de volgende maand bezorgd en het laatste boeket de maand daarop. Mocht de volgende bezorgdatum van het bloemenabonnement in het weekend, feestdag of op een maandag vallen dan schuiven wij de bezorging een dag op.

 

Selecteert u een bezorgtijd dan wordt het eerste boeket tussen deze tijd bezorgt. De volgende boeketten worden gedurende gehele dag 08.00 – 18.00 uur bezorgt.

 

Bestelt u een boeket voor iedere 2 weken dan wordt het eerste boeket bezorgd op de door u aangegeven bezorgdatum, is dit bijvoorbeeld een vrijdag, dan wordt het volgende boeket  2 weken later ook weer op vrijdag geleverd enzovoort.

 

Ook houden wij bij welke kleur boeket er geleverd is zodat de ontvanger steeds een ander boeket geleverd krijgt.

 

Mocht u op de hoogte zijn van de smaak van de ontvanger dan kunt u eventueel bij de extra opmerkingen aangeven dat hij/zij bijvoorbeeld een bepaald bloem of kleur niet mooi vindt. Wij houden hier dan rekening mee.

 

Zijn de ontvangers met vakantie dan worden wij hier graag van op de hoogte gebracht zodat wij het boeket op een andere datum kunnen bezorgen.

 

Bloemenabonnement bestellen, kopen en laten bezorgen: Flowerservice.nl uw online bloemist zorgt ervoor!!

 

 

Wij zijn uw Fleurop bloemist voor bloemen bezorgen.

 

{{widget type=”custom_listing/category” template=”catalog/product/list.phtml” id_path=”category/27″ show_toolbar=”1″ list_mode=”grid-list” column_count=”3″}}

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *