Boeketten bezorgen

Bloemen bezorgen met Thuiswinkel waarborg

Bloemen en boeketten bezorgen

Goedkoop een boeket bloemen bezorgen in heel Nederland, koop dan een handgebonden boeket van verse bloemen bij uw Fleurop bloemist.

Wilt u goedkoop een Fleurop boeket bloemen laten bezorgen in heel Nederland dan is Flowerservice.nl uw online Fleurop bloemist.

Wij verkopen ronde, klassieke boeketten maar ook moderne bladboeketten, veldboeketten en plukboeketten.

Ronde boeketten:

Ronde boeketten zijn altijd korenschoof geschikt en alle bloemen zijn op gelijke hoogte afgesneden. Ook de bloemen die in een rond boeket verwerkt zijn worden gelijkmatig verdeeld in het boeket. Vaak zijn de bloemen in een rond boeket van een ongelijk aantal zoals 3 of 5 bloemen. Maar wel meerdere verschillende bloemen in een boeket. Deze ronde boeketten worden ook wel klassieke boeketten genoemd.

Veldboeketten:

In veldboeketten worden de verschillende soorten bloemen als of ze zo uit een bloemenveld geplukt zijn. Je hebt veldboeketten in verschillende kleuren en bloemen. Tegenwoordig worden deze veldboeketten ook wel plukboeketten genoemd. Je hoeft de bloemen niet op exact de gelijke hoogte af te snijden. Daarom staan veldboeketten vaak speels in een vaas. Vooral veldboeketten van bonte kleuren zijn er populair. De meeste veldboeketten die u kunt bestellen in onze bloemenwinkel staan in de afdeling plukboeketten en Fleurop boeketten.

Moderne boeketten:

Moderne boeketten kenmerken zich door dat deze afgewerkt zijn met grote bladeren of op een andere manier modern geschikt zijn. Vaak worden voor deze boeketten 1 grote bloem gebruikt met andere bloemen er omheen. Daardoor zijn deze boeketten vaak compact. Het lastige is van deze moderne boeketten is dat als u ze schikt in een vaas het model er uit kan gaan. Laat u het touwtje of elastiekje om het moderne boeket zitten dan is dit geen probleem. U kunt dan toch de bloemen 1 voor 1 schuin aansnijden en dan het moderne boeket compleet in de vaas zetten. Bekijk en bestel onze moderne boeketten.

Al onze boeketten worden door de Fleurop bloemisten vakkundig gemaakt van verse bloemen die wij voor u bezorgen.

Als u voor 17.00 uur Nederlandse tijd bestelt wordt uw boeket, bloemen de volgende dag bezorgd. Geen levering op zondag, maandag en feestdagen.

Door seizoensinvloeden of beschikbaarheid van de bloemen kan het geleverde boeket, bloemen iets afwijken van de afbeelding.

Al onze foto’s van de bloemen, boeketten worden natuurgetrouw weergegeven.

Alle bedragen vermeld op onze website zijn exclusief 7,95 euro bezorgkosten per afleveradres.