Bestel goedkoop bloemen bij uw Fleurop bloemist

Bestel goedkoop bloemen bij uw Fleurop bloemist.

Bloemen bezorgen in nederland is onze specialiteit !!

Als u goedkoop bloemen wilt bestellen op het internet dan krijgt u vele bloemen aanbieders en gaat u twijfelen welke de beste is. Flowerservice.nl is al ruim 16 jaar een online bloemenwinkel en sind 2002 lid van de Nederlandse Thuiswinkel organisatie. U weet dat u dan vertrouwd een bloemetje bestelt ! Ook zijn wij ruim 27 jaar een erkende bloemist met ruime ervaring.

Vele online bloemenwinkels beloven u dat ze de goedkoopste zijn maar hebben ze ook wel de wettelijke garantie en betrouwbaarheid? Daarom kiest u voor Flowerservice.nl

Misschien als u vergelijkt zijn we niet exact de goedkoopste bloemenaanbieder. Maar bij vele bloemisten komen er nog kosten bij zoals de kosten voor een kaartje. Bij ons is en standaard kaartje altijd gratis. Ook ziet u dat een aantal bloemen aanbieders goedkopere bezorgkosten hebben, maar wij zijn hier eerlijk in. Bezorgen is namelijk niet gratis of goedkoop. Vaak worden er door andere aanbieders minder bloemen in het boeket gedaan om zo de bezorgkosten terug te verdienen. Ook worden onnze bloemen worden op een speciale manier bezorgt en dit verlangt een grote zorgvuldigheid van de bezorger. U wilt immers niet dan de bloemen verdroogd of niet goed aankomen. Bloemen zijn immers een kwetsbaar product.

Dankzij onze jarenlange ervaring is Flowerservice.nl uitgegroeid tot één van de grotere online bloemenwinkels van Nederland en verwerken we dagelijks vele bestellingen uit binnen en buitenland. Bloemen bezorgen is immers ons vak!

Ook de bedrijvenmarkt in Nederland weet ons te vinden via het internet. Inmiddels bestellen vele bedrijven uit heel Nederland regelmatig bij ons bloemen. Daarom is Flowerservice.nl ook uw ideale partner als bedrijfsbloemist.

Tevens zijn wij aangesloten bij de Nederlandse Thuiswinkel Organisatie. De organisatie op het internet die de consument zekerheid en garantie geeft omtrent online aankopen. Flowerservice.nl is daarom op internet een betrouwbare bloemist.

 
Betaalmethoden
U kunt bij ons betalen met iDeal, creditcard, PayPal, Afterpay. Bedrijven kunnen bestellen op rekening
 
Verzendkosten
De standaard verzend en handelingskosten zijn € 7,95 per bezorgadres.
 
Gegarandeerde kwaliteit !
Wij leveren uitsluitend kwaliteitsbloemen met minimaal 5 dagen garantie!
 
Uitstekende klantenservice
Wij staan 5 dagen per week voor u klaar Van maandag t/m zaterdag. Van 09.00 – 18.00 uur..

{{block type=”catalog/product_new” cache_lifetime=”1″ column_count=”3″ products_count=”20″ template=”carousel/products_new_horizontal.phtml” block_name=”Onze aanbiedingen”}}

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *