Wij zijn als bloemist lid van Fleurop Interflora

Flowerservice.nl is lid van Fleurop interflora Nederland.

Waarom kiest u een Fleurop bloemist om bloemen te bestellen?

Fleurop is een bekend en vertrouwd merk in Nederland. Daarom is Flowerservice.nl ook aangesloten als Fleurop bloemist bij Fleurop Nederland.

Dit zijn wij niet voor niets omdat ook wij vinden dat kwaliteit hoog in het vaandel staat.

Natuurlijk maken wij 99% van onze bloemen bestellingen zelf en verzenden deze via onze koeriersdienst door heel Nederland. Maar daarnaast maken wij ook gebruik van het Fleurop netwerk waar ruim 1100 bloemisten bij aangesloten zijn. Als u bloemen bestelt om vandaag nog te laten bezorgen dan schakelen wij onze collega Fleurop bloemist in die uw bestelling dan gaat maken en bezorgen. Daardoor kunnen wij uw boeket bloemen snel leveren. Bestelt u bloemen die de volgende dag bezorgt dienen te worden dan maken wij deze zelf en deze worden dan geleverd door onze koeriersdienst.
Flowerservice.nl is ook Fleurop cadeaushop dealer en dat houdt in dat u ook cadeau artikelen kunt bestellen die ook bij Fleurop.nl verkrijgbaar zijn!

Ook kunt in ons assortiment Fleurop boeketten bestellen en laten bezorgen. Deze geven wij dan door aan onze collega Fleurop bloemist of bezorgen wij zelf in heel Nederland..

Tevens zijn wij aangesloten bij de Nederlandse Thuiswinkel Organisatie. De organisatie op het internet die de consument zekerheid en garantie geeft omtrent online aankopen. Flowerservice.nl is daarom op internet een betrouwbare Fleurop bloemist.

 
Betaalmethoden
U kunt bij ons betalen met iDeal, creditcard, PayPal, Afterpay. Bedrijven kunnen bestellen op rekening
 
Verzendkosten
De standaard verzend en handelingskosten zijn € 7,95 per bezorgadres.
 
Gegarandeerde kwaliteit !
Wij leveren uitsluitend kwaliteitsbloemen met minimaal 5 dagen garantie!
 
Uitstekende klantenservice
Wij staan 5 dagen per week voor u klaar Van maandag t/m zaterdag. Van 09.00 – 18.00 uur..

{{block type=”catalog/product_new” cache_lifetime=”1″ column_count=”3″ products_count=”20″ template=”carousel/products_new_horizontal.phtml” block_name=”Onze aanbiedingen”}}

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *