Planten bezorgen

Planten online bestellen en laten bezorgen?

Maak uw keuze uit groene en bloeiende planten, plantenarrangementen en andere leuke plantdecoraties en bestel bij uw online Fleurop bloemist. Als u voor 17.00 uur Nederlandse tijd bestelt wordt uw plant de volgende dag geleverd al geleverd in heel Nederland.

Planten bestellen en kopen?

Wil je wat anders geven dan een mooi boeket bloemen? Kies dan voor een groene of bloeiende plant. Planten geven sfeer in huis of kantoor en zijn op dit moment erg populair. Een plant past in verschillende interieur stijlen, dus je gaat er ongetwijfeld iemand erg gelukkig mee maken. In het assortiment vind je planten die gemakkelijk te verzorgen zijn én er ook nog eens leuk uitzien.

Koop je een plant en laat je deze bezorgen door Flowerservice, dan wordt deze altijd bezorgd in een pot. Het kan wel voorkomen dat de pot afwijkt van de getoonde afbeelding. Afhankelijk van het assortiment potten van de bloemist wordt een bijpassende pot gekozen. Je wordt dus wel verrast, maar komt niet voor een verrassing te staan…

Door seizoensinvloeden of beschikbaarheid van getoonde Planten kan de geleverde plant afwijken of andere plant geleverd worden dan de afbeelding. Alle bedragen vermeld op deze pagina zijn exclusief 7,95 euro bezorgkosten per afleveradres.